De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet. Bekijk de favorieten via het menu.

Leger des Heils vacatures

Bekijk alle Leger des Heils vacatures op christelijkevacature.nl en solliciteer direct bij Leger Des Heils.

Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Begeleider | Sociaal Werker | mbo 3-4 | Helmond

Helmond
Vanaf 2750
24 -
32 uur
MBO

Samen met gedreven collega’s klaar staan voor kwetsbare mensen. De dag starten met een “we gaan knallen” mentaliteit en afsluiten met een “vandaag was een topdag” gevoel. Wil jij dit ook? Lees snel even verder.

Administratief Medewerker Jeugdbescherming Arnhem/Zwolle

Arnhem/Zwolle
Vanaf 2340
24 -
36 uur
MBO

Ben je communicatief sterk en gaat je hart sneller kloppen van administratieve processen? Wij zijn op zoek naar een punctuele collega die stevig in zijn/haar schoenen staat en niet schrikt van de pittige Jeugdbeschermingtak! 

Wijkverpleegkundige OGGZ

Amsterdam
Vanaf 3256
20 -
36 uur

Kwetsbare Amsterdammers doen iets met je. Daarom kies je voor werken bij het Leger. Dankzij de groeiende zorgvraag binnen het team Wijkverpleging OGGZ zijn wij op zoek naar Wijkverpleegkundigen. Op deze manier kan jij een bijdrage leveren aan de zorg die onze doelgroep nodig heeft. Dankzij jouw geduld en doorzettingsvermogen weet jij de juiste zorg […]

Sluit je aan bij ons netwerk

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

CV uploaden

Persoonlijk Begeleider Domus

Den Haag
Vanaf 3250
16 -
uur
HBO

Je biedt intensieve begeleiding aan volwassenen bewoners, waarbij gekeken wordt naar hun wensen en behoeften. We stellen met hen een plan op voor de doelen die ze willen bereiken op de verschillende leefgebieden. We richten ons op de versterking van de kracht van de bewoner en herstel van het gewone leven. Lijkt dit je wat?

Activiteitenbegeleider Huis en Haard Haarlem

Haarlem
Vanaf 2750
32 -
uur
MBO

Verrijk levens als Activiteitenbegeleider bij Leger des Heils Huis en Haard Haarlem. Geïnteresseerd? Lees snel verder!

Persoonlijk begeleider Domus+

Utrecht de Meern
Vanaf 3250
24 -
32 uur
HBO

Zie jij het als een uitdaging om mensen met multiproblematiek (licht verstandelijke beperkingen, psychiatrie en verslaving) te begeleiden in hun dagelijks leven? Ben jij iemand die ziet dat kleine stapjes in herstel juist enorme mijlpalen voor onze deelnemers zijn? Dan zoeken we jou!

Nachtwaker Vast en Verder

Alkmaar
Vanaf 2228
18 -
uur
VMBO

Wij zoeken een nachtwaker die ons team komt versterken in de nacht. Ben jij een nachtdier en heb je een hart voor onze deelnemers? Lees dan snel verder!

Buurtmedewerker in Utrecht

Utrecht
Vanaf 2750
18 -
uur
MBO

Wil jij bijdragen aan een goede sfeer en omgang met de buurt bij onze locatie Herstart in Utrecht? Dan komen wij graag met je in contact voor deze vacature van Buurtmedewerker.

Gezinsondersteuner – Zuidoost

Amsterdam
Vanaf 3250
24 -
36 uur
HBO

Klaar staan voor mensen wanneer het nodig is. Samen het pad bewandelen vol hoogte- en dieptepunten. De gezinnen die jij ondersteunt, ervaren een gebrek aan begrip en steun. Hier is waar jij het verschil kunt maken. Deze individuen hebben een achtergrond en hun levens zijn niet altijd even soepel verlopen. Jij brengt kalmte en stabiliteit […]

Coördinerend Begeleider Hbo | Beschermd Wonen | Helmond

Helmond
Vanaf 3250
24 -
32 uur
HBO

De volgende stap. Kleurrijke mensen persoonlijk begeleiden, zorg coördineren en collega's coachen. Ben jij er klaar voor? Lees snel even verder.

Verzorgende IG – Begeleider | Beschermd Wonen | Gronsveld

Gronsveld
Vanaf 2476
24 -
32 uur
MBO

Medische zorg coördineren, collega’s instrueren over verzorging en hygiëne EN: kleurrijke mensen begeleiden! Iets voor jou? Lees snel even verder. 

Vacature | Data-Steward Vastgoed en Facility| Hoofdkantoor Leger des Heils Almere

Almere
Vanaf 3100
24 -
36 uur
MBO

Ben je op zoek naar een baan waarin je jouw passie voor data kunt combineren met het maken van maatschappelijke impact? Bij het Leger des Heils in Almere hebben we een unieke mogelijkheid als Data-Steward Vastgoed en Facility. Ontdek hier alles over deze uitdagende rol! Lees dan snel verder..

Leger des Heils vacatures per locatie

Op christelijkevacature.nl staan alle openstaande Leger Des Heils vacatures. Wil je graag de vacatures bekijken per locatie. Filter dan met de filtermogelijkheden op deze pagina op de locatie waar je de nieuwste vacatures zoekt. Leger Des Heils heeft namelijk veel locaties verspreid door heel Nederland. Denk hierbij aan locaties als: Leger Des Heils Zwolle, Leger Des Heils Groningen, Leger Des Heils Amsterdam, Leger Des Heils Almere, Leger Des Heils Eindhoven, Leger Des Heils Utrecht, Leger Des Heils Rotterdam en nog veel meer.

Maatschappelijk werker bezig met zijn intake.