De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet. Bekijk de favorieten via het menu.

Over Christelijke Vacature

Welkom bij christelijkevacature.nl! Het toonaangevende online platform waar werkgevers en werkzoekenden samenkomen.

Plaats jouw vacature

Bereik via christelijkevacature.nl jouw nieuwe werknemer die past binnen de organisatie. Plaats jouw vacature op het platform door 1 van onze pakketen te kiezen. Na het kiezen van een pakket, worden vacaturegegevens opgevraagd zodat Christelijke Vacature aan de slag kan met jouw vacature(s). Daarbij hebben we recruitment aan huis. Dus wil je naast het plaatsen van de vacature op ons platform, ook recruitment uit handen geven. Lees alles hierover op onze werkgever pagina.

Plaats je vacature / Werkgever

Wie zijn wij?

Welkom bij christelijkevacature.nl! De toonaangevende vacaturebank waar werkgevers en werkzoekenden samenkomen. Wij hebben een groot netwerk (meer dan 100 bedrijven) wat veel werkzoekenden helpt bij het vinden van een passende baan. Daarbij bieden we ook loopbaancoaching voor als je niet precies weet wat je zoekt of wat je wilt.

Veelgestelden vragen

Bij een christelijke organisatie kan je denken aan stichtingen, zorginstellingen, reguliere instellingen en scholen met een christelijke identiteit.

Wanneer we spreken over christelijke vacatures, doelen we op functies binnen bedrijven en organisaties die opereren vanuit een christelijke missie of waarden. Dit houdt niet in dat alleen christenen in aanmerking komen voor sollicitatie. Het gebruik van het woord “christelijk” heeft hier betrekking op de aard van het werk en de heersende cultuur binnen de organisatie, en vormt geen vereiste voor sollicitanten. Bekijk alle vacatures.

Christelijke Vacature helpt je graag bij het vinden van de juiste functie. Schrijf je daarom gerust in! Wij helpen je graag mee in jouw zoektocht.

Volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven!

Heb je een vraag?

Een medewerker van Christelijke Vacature die aan het bellen achter een bureau.