Over Christelijke Vacature

Welkom bij christelijkevacature.nl! Het toonaangevende online platform waar christelijke werkgevers en werkzoekenden samenkomen.


Groot christelijk netwerk

✔ Gedeelde waarden

✔ Loopbaancoaching

Wie zijn wij?

Welkom bij christelijkevacature.nl! De toonaangevende vacaturebank waar christelijke werkgevers en werkzoekenden samenkomen. Wij hebben een groot christelijk netwerk (meer dan 100 bedrijven) wat veel werkzoekenden helpt bij het vinden van een passende christelijke baan. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je gedeelde waarden hebt met jouw werkgever. Daarbij bieden we ook loopbaancoaching voor als je niet precies weet wat je zoekt of wat je wilt.


Hulp bij jouw zoektocht ➝
Image

Plaats jouw vacature

Bereik via christelijkevacature.nl jouw nieuwe christelijke werknemer die past binnen de organisatie. Plaats jouw vacature op het platform door een aanvraagformulier in te vullen. Na het invullen wordt er contact opgenomen om de overeenkomst door te bespreken en daarna te realiseren. Dus na het verzenden van een formulier zit je nog nergens aan vast. Daarbij hebben we recruitment aan huis. Dus wil je naast het plaatsen van de vacature op ons platform, ook recruitment uit handen geven. Dan kunnen we dat op aanvraag ook aanbieden.


Plaats jouw christelijke vacatures ➝

Veelgestelde vragen aan Christelijke Vacature


Wat is een christelijke vacature?

Wanneer we spreken over vacatures binnen een christelijke context, doelen we op openstaande posities bij bedrijven en organisaties die opereren vanuit een christelijke missie of die christelijke waarden als leidraad hanteren. Het is belangrijk op te merken dat deze aanduiding niet uitsluitend bedoeld is voor christelijke sollicitanten. In deze context verwijst het label "christelijk" naar zowel de aard van het werk als naar de heersende cultuur binnen de organisatie, en vormt het geen vereiste voor sollicitanten.

Volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven! 

Heb je een vraag?