De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet. Bekijk de favorieten via het menu.

Zinvol werk

Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Meet en Greet Persoonlijk Begeleider

Amsterdam
Een unieke kans, wees er snel bij!
24 -
32 uur
HBO

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Zie jij al langere tijd vacatures langskomen van de functie persoonlijk begeleider bij het Leger des Heils en zou jij graag op een laagdrempelige manier daar meer over willen weten? Dan hebben wij goed nieuws! Wij organiseren op 18 juni een Meet & Greet en op deze […]

Nachtwaker Laagdrempelige opvang

Utrecht
Een unieke kans, wees er snel bij!
2417 - 3250
18 -
uur

Ben jij de nachtbraker die in de nacht onze deelnemers ondersteunt? 

Corporate Recruiter

Utrecht
Een unieke kans, wees er snel bij!
3344 - 4676
32 -
uur
HBO

Recruitment kent voor jou geen geheimen en voor die krappe arbeidsmarkt deins jij niet terug. Mede dankzij jouw inzet als Recruiter kan het Leger des Heils zorg blijven leveren aan de meest kwetsbare mensen in de samenleving.

Ambulant begeleider Lelystad/Noordoostpolder

Lelystad
Een unieke kans, wees er snel bij!
3380 - 4728
24 -
36 uur
HBO

Ben jij die enthousiaste en bevlogen collega die samen met jouw collega’s net dat stapje extra zet? Zoek je een uitdagende en afwisselende baan met veel vrijheid om je eigen agenda in te delen? Ga de uitdaging aan als ambulant begeleider bij het Leger des Heils!

Verpleegkundige in de wijk OGGZ Almere

Utrecht
Solliciteer vandaag nog!
3174 - 3848
16 -
32 uur
MBO

Jij bent een sterk empathische verpleegkundige en hebt hart voor cliënten met complexe zorgvragen. Wij hebben een uitdagende en zelfstandige functie voor jou met doorgroeimogelijkheden binnen wijkverpleging Almere. 

Woonbegeleider dag- en nachtopvang (zwangerschapsvervaning)

Utrecht
Nieuwe vacature!
2750 - 3858
24 uur
MBO

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om te werken bij onze dag- en nachtopvang? Dan is dit nu je kans! Wegens een zwangerschapsvervanging zoeken wij een collega voor de periode van augustus 2024 tot en met januari 2025

Uitgelichte vacature

Marketing Manager

Dordrecht
Positieve energie
40 uur
HBO / WO

Wij ontwikkelen software platforms, brands en producten voor de USA markt. Ons bedrijf groeit, en daarom zijn we op zoek naar een Marketing Manager die onze groei strategisch kan optimaliseren en naar nog grotere hoogten kan stuwen.

Persoonlijk begeleider dag- en nachtopvang

Utrecht
Solliciteer vandaag nog!
3344 - 4676
24 -
32 uur
HBO

Elke bewoner heeft zijn eigen verhaal, en het is onze taak om aan hun behoeften te voldoen. Met passie, moed en toewijding betreden we dagelijks ons werkterrein. Deel jij dezelfde passie? Overweeg dan om bij het Leger des Heils als persoonlijk begeleider actief bij te dragen aan het herstel van een normaal leven voor onze […]

Begeleider | Sociaal Werker | mbo 3-4 | Gronsveld

Gronsveld
Nieuwe vacature!
2750 - 3858
24 -
32 uur
MBO

Dat fijne gevoel aan het einde van een werkdag: veel gedaan, écht contact gemaakt met de bewoners en samen mooie stappen vooruit gezet. Iets voor jou? Lees snel even verder.

HR Adviseur Business Partner

Den Haag
Solliciteer vandaag nog!
3552 - 5512
28 -
36 uur
HBO

Je kunt jouw HR-loopbaan op twee manieren bekijken: als een manier om alleen geld te verdienen bij een werkgever of als een kans om ook voldoening te ervaren door van betekenis te zijn voor kwetsbare mensen. Bij het Leger des Heils zoeken we mensen die voor het laatste kiezen.

Ambtelijk Secretaris Centrale Ondernemingsraad

Almere - Hybride
Een unieke kans, wees er snel bij!
3344 - 4676
28 -
32 uur

In verband met de tijdelijke afwezigheid van een collega, zijn wij tijdelijk op zoek naar een Ambtelijk Secretaris om onze Centrale Ondernemings Raad (COR) te ondersteunen. Kom jij ons helpen?

Uitgelichte vacature

Pedagogisch Medewerker BSO Nieuwer Ter Aa

Nieuwer Ter Aa
Gezonde balans
8 -
12 uur
MBO

Werk je met kinderen of wil je graag (weer) met kinderen werken? Heb je passie en een luisterend oor voor ieder kind? Wil je handen en voeten geven aan de christelijke identiteit van onze organisatie?