De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

PREMIUM pakket

Wat houdt het pakket in?

Geoptimaliseerde vacaturetekst

Wij zorgen dat jouw vacaturetekst wordt geoptimaliseerd of gerealiseerd. De vacaturetekst wordt gebouwd waarbij de tekst goed vindbaar wordt in de zoekmachines. Dit is belangrijk om organisch veel websitebezoekers te krijgen.

Vacatureslot op christelijkevacature.nl

Op christelijkevacature.nl wordt de geoptimaliseerde vacaturetekst geplaatst. De sollicitanten hiervan komen binnen in jullie mailbox.

Zichtbaarheid op onze social media

Wanneer een nieuwe vacature online komt op christelijkevacature.nl, wordt er automatisch een organisch post gerealisseerd op onze social media kanalen: Facebook, LinkedIn en Instagram. Hoe ziet dit eruit?

✅ Gesponsorde social advertentie

Een gesponsorde social advertentie is een META advertentie die wordt gepromoot op Instagram en Facebook. Deze advertentie wordt gemaakt en gemonitord. Van deze leadcampagne komen de sollicitanten binnen in jullie mailbox.Hoe ziet een social advertentie eruit?

Premium vacaturepositie

Een premium vacaturepositie is een vacatureslot op de homepagina. De vacature wordt hier extra uitgelicht, waardoor de vacature enorm opvalt op onze vacaturebank. Daarbij is de vacature ook altijd hoog te zien in het vacatureoverzicht.

Bestel PREMIUM pakket

Organische post

Ben je benieuwd hoe een organische post eruit ziet op LinkedIn, Instagram of Facebook. Hier zie je wat voorbeelden om een beeld te krijgen van de post. Deze posts worden gemaakt wanneer de vacature online komt op christelijkevacature.nl. Het bereik van een organische post is rond de 1000 views per post in totaal van alle kanalen.

Bestel PREMIUM pakket

Betaalde social post

Ben je benieuwd hoe een social advertentie post eruit ziet op Instagram en Facebook. Hier links staan 2 voorbeelden.

Bestel hier PREMIUM pakket

Bestel hier jouw PREMIUM pakket

Vul de onderstaande gegevens in:

"*" geeft vereiste velden aan

Adresgegevens van het bedrijf
Adresgegevens van het bedrijf
Pakket*
Looptijd*
Privacy statement*

💡Na het bevestigen van de bestelling kun je de vacaturegegevens invullen.