De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet. Bekijk de favorieten via het menu.

Wat houdt het pakket in?

Geoptimaliseerde vacaturetekst

Wij zorgen dat jouw vacaturetekst wordt geoptimaliseerd of gerealiseerd. De vacaturetekst wordt gebouwd waarbij de tekst goed vindbaar wordt in de zoekmachines. Dit is belangrijk om organisch veel websitebezoekers te krijgen.

Vacatureslot op christelijkevacature.nl

Op christelijkevacature.nl wordt de geoptimaliseerde vacaturetekst geplaatst. De sollicitanten hiervan komen binnen in jullie mailbox.

Zichtbaarheid op onze social media

Wanneer een nieuwe vacature online komt op christelijkevacature.nl, wordt er automatisch een organisch post gerealisseerd op onze social media kanalen: Facebook, LinkedIn en Instagram. Hoe ziet een organische post eruit?

Gesponsorde recruitment marketing advertentie

Een gesponsorde recruitment marketing advertentie is een advertentie die wordt gepromoot op Instagram en Facebook vanuit naam van de klant. Deze advertentie wordt gemaakt en gemonitord. Van deze campagne komen alleen de sollicitanten binnen met CV in jullie mailbox. Hoe ziet een social advertentie eruit?

Aanvragen PLUS pakket

Organische post

Ben je benieuwd hoe een organische post eruit ziet op LinkedIn, Instagram of Facebook. Hier zie je wat voorbeelden om een beeld te krijgen van de post. Deze posts worden gemaakt wanneer de vacature online komt op christelijkevacature.nl. Het bereik van een organische post is rond de 1000 views per post in totaal van alle kanalen.

Aanvragen PLUS pakket

Betaalde recruitment marketing advertentie

Ben je benieuwd hoe een recruitment marketing advertentie eruit ziet op Instagram en Facebook. We zorgen ervoor dat je naast sollicitanten ook naamsbekendheid krijgt.

Aanvragen PLUS pakket

Vraag hier jouw PLUS pakket aan

Vul de onderstaande gegevens in:

"*" geeft vereiste velden aan

Contactpersoon
Adresgegevens van het bedrijf

Bij het aanvragen van een account worden geen kosten in rekening gebracht.

Privacy statement*