De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet. Bekijk de favorieten via het menu.
Toon vacatures
Vacatures per functie

Vacatures Secretaresse

Wil je graag werken bij vacatures als Secretaresse? Bekijk hieronder het brede aanbod bij christelijkevacature.nl en solliciteer direct!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Medewerker Facilitair Service Center

Amsterdam
2860 - 4012
32 -
36 uur
MBO

Je houdt ervan om een spin in het web te zijn, multidisciplinair en houdt van coördineren van verschillende facilitaire werkzaamheden die vaak ook tegelijk kunnen plaatsvinden. Je geniet ervan als je dit goed hebt kunnen afronden.  

Secretaresse Management Team

Den Haag
2829 - 3968
16 -
uur
MBO

Ben jij goed in organiseren en wil jij ervoor zorgen dat onze regiomanagers optimaal presteren? Kom ons dan ondersteunen en solliciteer!

Managementassistent

Almere - Hybride
2829 - 3968
16 -
16 uur
MBO

Ja, dat ben jij: Een managementassistent pur sang. Als je je bedenkt dan ook nog dienstbaar te kunnen zijn aan God’s plan in ons land… Je pakt je muis en scrollt nieuwsgierig verder.

Sluit je aan bij ons netwerk

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

CV uploaden

Secretaresse

Gorinchem
2400 - 3000
32 uur
MBO

Ben jij een organisatorische duizendpoot die altijd een oplossing vindt? Houd je van een afwisselende baan waarin jij als secretaresse het aanspreekpunt bent voor zowel collega’s als klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Accountmanager Schoonmaak en Hospitality

Utrecht
3344 - 4676
28 -
uur

Wil jij fungeren als dé sleutelfiguur tussen leveranciers en locaties? Zet jij graag je kennis en ervaring op het gebied van schoonmaak en hospitality in voor de mensen zonder helper? Dan ben jij van harte welkom bij ons.

Logistiek Administratief Medewerker

Dordrecht
2375 - 2600
38 -
38 uur
MBO

Binnen een klein, hecht en informeel team werken? Dat kun nu in deze allround functie van Junior Logistiek Administratief Medewerker.

Vacature | Data-Steward Vastgoed en Facility| Hoofdkantoor Leger des Heils Almere

Almere
3100 - 5400
24 -
36 uur
HBO

Ben je op zoek naar een baan waarin je jouw passie voor data kunt combineren met het maken van maatschappelijke impact? Bij het Leger des Heils in Almere hebben we een unieke mogelijkheid als Data-Steward Vastgoed en Facility. Ontdek hier alles over deze uitdagende rol! Lees dan snel verder..

Administratief Medewerker

Utrecht
2000 - 3000
24 -
40 uur
MBO 3

Ben jij nauwkeurig en vind jij het leuk om als Administratief Medewerker bij te dragen aan tevreden klanten? Dan is deze functie bij dit groeiende en gezellige bedrijf echt iets voor jou! 

Allround Administratief Medewerker

Numansdorp
2300 - 2800
32 -
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar je eerste baan? Wil je graag veel verschillende kantoorwerkzaamheden uitvoeren? Lees dan snel verder!

Gastvrouw

Numansdorp
2300 - 2500
16 uur
VMBO

Vind jij het leuk om de catering te verzorgen en te zorgen dat een kantoor er piekfijn uit ziet? Als vaste baan of als bijbaan? Lees dan snel verder!

Secretaresse

Rotterdam
2750 - 3500
32 uur
MBO

Wil jij graag werken als juridisch secretaresse op een advocatenkantoor in Rotterdam? En heb jij affiniteit met faillissementen binnen een bedrijf of onderneming? Dan is deze rol van juridisch secretaresse op de sectie Herstructurering & Insolventie een leuke optie voor jou!

Secretaresse juridisch

Rotterdam
2750 - 3500
32 uur
MBO

Ben jij die juridische secretaresse en geniet je van dictaten, beslaglegging en werk je graag in een ondersteunende rol op een advocatenkantoor? Ben je ook nog eens 24 tot 40 uur beschikbaar als secretaresse? Dan is deze rol van juridische secretaresse een leuke optie voor jou!