De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet. Bekijk de favorieten via het menu.
Toon vacatures
Vacatures per functie

Vacatures Persoonlijk Begeleider

Wil je graag werken bij vacatures als Persoonlijk Begeleider? Bekijk hieronder het brede aanbod bij christelijkevacature.nl en solliciteer direct!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Persoonlijk Begeleider Housing First Jongeren

Den Haag
Vanaf 3250
24 -
32 uur
HBO

Neem jij je plek in naast jongeren en ga jij samen met hen werken aan een betere toekomst? Dan is Team Housing First Jongeren in Den Haag op zoek naar jou! Ben je benieuwd naar de afdeling, neem alvast een kijkje via: Housing First Jongeren – LIMOR – YouTube

Persoonlijk begeleider Majoorbosshardtburgh

Amsterdam
Vanaf 3250
24 -
32 uur
HBO

Als persoonlijk begeleider bij de Majoor Bosshardtburgh speel je een essentiële rol in het leven van onze bewoners. Je biedt praktische ondersteuning, emotionele begeleiding en draagt bij aan hun welzijn en zelfredzaamheid. Een unieke kans om een positief verschil te maken in het leven van anderen. Heb jij een hart voor mensen en wil jij […]

Ambulant Begeleider Twente

Enschede
Vanaf 3191
24 -
36 uur
HBO

Als ambulant begeleider speel jij van betekenis voor mensen die dreigen vast te lopen in hun leven. Meer weten? Lees snel verder?

Sluit je aan bij ons netwerk

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

CV uploaden

Persoonlijk Begeleider

Heerhugowaard
2836 - 4040
32 uur
HBO / WO

Ben je geïnteresseerd is deze vacature van persoonlijk begeleider? Verdien tot wel €4000 ,- salaris per maand. Bekijk vacature!

Persoonlijk Begeleider

Rotterdam
2.835 - 3.535
20 -
32 uur
MBO

Heb jij een diploma voor persoonlijk begeleider dan gaan we samen kijken welke locatie het beste past bij jouw. Lees snel verder!