De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet. Bekijk de favorieten via het menu.

Vacatures maatschappelijk werk

Wil je graag iets bijdragen aan de maatschappij? Bekijk alle maatschappelijke vacatures op christelijkevacature.nl.

Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Persoonlijk Begeleider Housing First Jongeren

Den Haag
Vanaf 3250
24 -
32 uur
HBO

Neem jij je plek in naast jongeren en ga jij samen met hen werken aan een betere toekomst? Dan is Team Housing First Jongeren in Den Haag op zoek naar jou! Ben je benieuwd naar de afdeling, neem alvast een kijkje via: Housing First Jongeren – LIMOR – YouTube

Groepsbegeleider Huis en Haard

Alkmaar
Vanaf 2750
24 -
32 uur
MBO

Zie jij de mens achter de verslaving en wil je graag een bijdrage leveren aan herstel? Dan zoeken we voor onze locatie in Alkmaar jou!

Ambulant Begeleider Restart

Koog aan de Zaan
Vanaf 3250
24 -
32 uur
HBO

Zelfstandig begeleiding bieden aan thuiswonende deelnemers: dat is jouw taak als ambulant begeleider. Ga jij die uitdaging aan?

Sluit je aan bij ons netwerk

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

CV uploaden

Jeugdbeschermer / Gezinsvoogd Flevoland

Lelystad
Vanaf 3310
24 -
36 uur
HBO

Als Jeugdbeschermer begeleid je het proces van ouders en hun kinderen (0-18 jaar) die ernstig beschadigd zijn of dreigen te raken. Mede door jouw coördinatie en adviezen help jij gezinnen in kwetsbare situaties naar nieuwe toekomstperspectieven!

Adviseur Leren en Ontwikkelen (Reclassering)

Utrecht
Vanaf 3355
24 -
28 uur
HBO

"Waar werken en leren hand in hand gaan worden de mooiste resultaten geboekt." Wil jij bijdragen aan de deskundigheidsbevordering van medewerkers van Leger des Heils Jeugdbescherming & Reclassering? Binnen onze HR-afdeling wordt er op verschillende manieren gewerkt aan het ontwikkelen van onze medewerkers. In de functie Adviseur Leren & Ontwikkelen ben jij daarin de spil. […]

Woonbegeleider | Jonge kwetsbare vrouwen

Zeewolde
Vanaf 2750
24 -
32 uur
MBO

"Ben jij een betrokken ervaren begeleider met passie voor het ondersteunen van vrouwen tussen 17 en 25 jaar? Sta je stevig in je schoenen en wil je hen helpen bij complexe uitdagingen? Maak nu het verschil in het leven van deze vrouwen. Jouw enthousiasme en ervaring zijn welkom!"

Begeleider Leger des Heils Flexpool Noordoost 12 – 28 uur per week

Drenthe, Groningen, Friesland, IJsselland
Vanaf 2750
12 -
28 uur
MBO

Lijkt het jou leuk om op verschillende afdelingen en met diverse doelgroepen te werken? Als groepsbegeleider in de Flexpool word je ingezet op meerdere locaties, waardoor je veel verschillende ervaringen zult op doen. We hebben mogelijkheden vanaf 12 uur per week.  

Manager Huisvesting en Facilitair

Den Haag
Vanaf 3981
32 -
36 uur
HBO

Ben jij een echte people manager hou je van de diversiteit van het facilitaire vak en deins je niet terug bij een spoed klus of een project? Dan zoeken wij jou als onze nieuwe Manager Huisvesting & Facilitair!

Zorgcoördinator Beschermd Wonen

Amsterdam
Vanaf 3226
24 -
32 uur
HBO

In de zorg die steeds boeiender, omvangrijker, intensiever én complexer wordt zoeken wij collega’s met groot enthousiasme voor het vak. Als zorgcoördinator ben je binnen de organisatie werkzaam op het scharnierpunt van de zorg. Soms moet je meebewegen en andere keren vraagt het om standvastigheid. Herken jij het bovenstaande? Reageer dan op deze vacature!  

Vakantiewerk Zomer | Ondersteunend Begeleider | Zuid-Limburg

Heerlen, Maastricht of Gronsveld
Vanaf 2476
8 -
32 uur
MBO

Vakantie in zicht? En naast je opleiding of baan behoefte aan meer praktijkervaring of een “kijkje achter de schermen?” We kunnen je goed gebruiken in onze vakantie-Flexpool. Geen cape vereist, maar wel een flinke dosis motivatie en gevoel voor avontuur. Lees snel even verder.

Jeugdzorgwerker C of D

Hilversum
Vanaf 2775
24 -
32 uur

Krijg jij als Jeugdzorgwerker een goed gevoel van het stapje voor stapje werken aan de doelen en dromen van jeugdigen? Weet jij de juiste interventies in te zetten om het systeem op weg te helpen? Lees dan snel verder.

Woonbegeleider Volwassenen

Hoorn
Vanaf 2750
32 -
uur
MBO

Wil jij van betekenis zijn voor onze deelnemers? Draag actief bij aan het herstel van onze deelnemers. Kom ons team versterken als woonbegeleider!